Acasa/Bijuterii argint, Cercei, Fashion/4 modele de cercei pentru o toamna de neuitat

4 modele de cercei pentru o toamna de neuitat

Daca am vorbi despre ce trebuie sa contina cutia cu bijuterii, cu siguranta toamna aceasta am spune cercei. Mici sau mari, simplii sau cu pietre cerceii din argint ne fac pot face tinutele wow. De asemenea, din experienta stim ca femeile mai uita sa se accesorizeze, insa sa isi puna in fiecare zi o pereche de cercei niciodata.

Toamna este anotimpul in care poate devenim usor mai sedentare, mai melancolice, dar totodata mai atente la parerile celor din jur. Pentru ca vrem sa impresionam, bineinteles intr-un mod placut, o perecere de cercei din argint, intr-o zi ploiasa te poate face sa radiezi, sa straluesti, sa arati ca esti fericita si implinita.

Pentru a vedea cum si la ce ne gandim noi, femeile, in biroul DaisyFay ne-am intrebat colegele la ce se gandesc prima data atunci cand spun cercei argint. Fara nici o exceptie, toate ne-au raspuns ca se gandesc in primul rand la argint, pentru ca este materialul din care ei sunt confectionati, iar in al doilea rand la cercei simpli si usor de accesorizat tinutelor.

Mai jos, ne-am gandit sa iti aratam 4 modele de cercei din argint potrivite oricarei tinute de toamna.

Locul 4 este ocupat de pereche de Cercei Insecta cu perla. Usor de accesorizat, versatili, ies rapid in evidenta gratie pietrei de topaz bleu.

Pe locul 3 stau cu gratie asezati cerceii ovali. Clasici si simpli iti stranesc atentia imediat, ducandu-te cu gandul la o tinuta all black bine accesorizata.

Locul 2 este ocupat de o pereche de Cercei Cerc ce simbolizeaza un tot unitar. Noi credem ca iti pot schimba ziua, nu numai prin frumusetea lor, ci si prin simbolul dat, o zi armonioasa care sa fie plina de reusite.

Pe primul loc troneaza perechea de Cercei Trandafir. Trandafirii sunt simbolul iubirii si totodata al sperantei, iar acesti cercei te pot face sa visezi, sa te reindragostesti de frumusetea bijuteriilor si sa te bucuri de sentimentele pe care le poate trezi “o simpla perche de cercei” in tine.

Nu uita, cutia ta de bijuterii are envoi de atentia ta in fiecare sezon, cu atat mai mult in sezonul de toamna cand tinutele tind sa fie anoste si monotone. Indrazneste sa foi diferita si bucura-te de frumusetea bijuteriilor din argint. Alege DaisyFay! Te asteptam pe site: www.daisyfay.ro.

By |2018-07-07T14:02:31+03:0020 august 2017|Bijuterii argint, Cercei, Fashion|0 Comentarii

About the Author:

Comenteaza