Acasa/Bijuterii argint, Cercei, Pietre semipretioase/Cerceii – cum să îi purtăm

Cerceii – cum să îi purtăm

Noi, femeile putem fi acuzate de multe lucruri – vorbă multă (prea multă ar zice ai noștri parteneri) sau indecizie – dar de lipsa imaginației, ba! Fără prea mari eforturi, transformăm banalul în spectacol reușind cu brio să ținem rutina la distanță!

O dovadă clară a creativității absolute cu care ai fost înzestrată este modul inedit în care îți accesorizezi ținutele zilnice. Cu o casetă de bijuterii bine pusă la punct, reușești de  fiecare dată să creezi o poveste: tu – personajul principal, iar accesoriile – ajutoare de nădejde în diverse situații limită.

Cele mai îndrăgite bijuterii sunt, fără îndoială, cerceii. Atent aleși, purtați cu încredere deplină, pun în valoare piesele vestimentare!

Mergi la un eveniment important sau pur și simplu vrei să dai savoare ținutelor cotidiene? Iată cum cerceii te pot ajuta!

cercei argint verzi smarald mici

Cercei Daisy Fay pe ureche din argint cu rădăcină de smarald

Colier din argint cu malahit (disponibil în Daisy Fay Boutique – Lipscani 36)

Cerceii pe ureche

Cu mare priză la public, cunoscuți și sub denumirea de  „studs”, cerceii pe ureche  sunt un must-have al colecției de bijuterii! Se găsesc în toate formele posibile și pot fi purtați la orice vârstă.

Coloritul acestora variază, pot fi multicolori sau pot avea o singură culoare.

Cerceii studs reprezintă o alegere potrivită pentru ținuta office! Pentru o notă de eleganță, poți purta simultan o broșă pe reverul sacoului!

Merg foarte bine și în combinațiile casual sau glamour. Cei care au diamante sau zirconii cubice sunt opțiunea multor mirese.

Alegerea cerceilor pe ureche generează flexibilitate, putând fi ușor combinați cu alte podoabe! Dacă alegi să pui un colier proeminent, mergi la sigur cu acești cercei!

Fiind de mici dimensiuni, pentru a putea fi remarcați, este bine ca părul să fie strâns!  Optează așadar pentru coafurile care-ți lasă urechile descoperite!

Cercei Daisy Fay din argint cu perle de cultură (Daisy Fay Boutique – Lipscani 36)

Broșă Daisy Fay din argint cu perlă de cultură (Daisy Fay Boutique – Lipscani 36)

Cerceii statement

Se regăsesc pe primele locuri în topul preferințelor! Nu e deloc surprinzătoare poziția pe care aceștia o ocupă, având în vedere numărul impresionant de femei care îi poartă.

Sunt ușor de asortat, versatili, purtabili în orice moment al zilei! Se potrivesc perfect seara cu o rochie elegantă monocromă, pe orice culoare sau nonculoare, dar pot fi o soluție excelentă și pentru zi, dacă optezi pentru o cămașă boyfriend uni și jeans. Poți să iei în considerare o cămașă denim! Va fi o alegere inspirată!

Dacă vrei o ținută îndrăzneață, alege să porți cercei supradimensionați! Sunt modalitatea perfectă de crea un outfit original! Formele neregulate, dimensiunea și culoarea acestora  necesită  atenție sporită atunci când alcătuiești ținuta!

Când alegi imprimeul țesăturii, este bine să eviți volumetriile și liniile similare! O soluție este pui în opoziție, de exemplu, o pereche de cercei cu model floral cu o rochie sau  bluză model geometric, sau invers.

Cerceii statement nu trebuie să intre în concurență cu alte accesorii! Nu alătura două bijuterii mari și bogate, imaginea devine obositoare!

În ceea ce privește coafura, regulile sunt mai simple. La acest tip de cercei, părul poate fi purtat oricum, cerceii fiind mari, nu trec neobservați.

Cercei argint, brățară argint și inel din argint cu rădăcină de rubin (Daisy Fay Boutique – Lipscani 36)

Cerceii picătură

Au în componența lor un ornament similar cu un pandantiv montat pe o tijă sau o tortiță. Pot  fi din metal sau pietre semiprețioase, pandantivul fiind de alfel elementul central al bijuteriei.

Se potrivesc de minune oricărei lungimi de păr, pot fi purtați la evenimentele elegante , dar și la cele business.

Cercei argint cu pietre semiprețioase (disponibili online sau în Daisy Fay Boutique – Lipscani 36)

Cerceii ciorchine

După denumirea lor, ne putem da seama de aspect. Sunt alcătuiți dintr-o tijă metalică deschisă pe care sunt atașate elemente decorative (pietre, perle, fulgi, etc) sub forma unui ciorchine.

Au un aer romantic, se pot purta vara la materiale vaporoase. De regulă sunt colorați în tonuri puternice, de aceea pentru a putea fi puși în evidență, se recomandă să-ți alegi un ton  contrastant părului sau ochilor.

Cercei argint pe ureche cu pietre semiprețioase (disponibili online sau în Daisy Fay Boutique – Lipscani 36)

Atunci când îți alegi cerceii este nevoie de curaj, creativitate, răbdare și chiar simțul umorului.  Posibilitățile sunt nelimitate atât în ceea ce privește modelul, forma, dimensiunea cât și a materialului din care sunt făcuți! Poți combina modelele, îi poți împerechea după bunul plac, ba chiar poți purta și doar unul! Va fi o apariție originală care va întoarce priviri.

Cerceii pot fi unica bijuterie a outfitului, dar pot fi purtați cu succes alături de diferite coliere, brățări sau chiar inele. Combinația lor nu trebuie să creeze discrepanță, ci să fie plăcută ochiului!

O idee foarte bună, atunci când ai niște cercei dificil de asortat, este să alegi un inel potrivit! Este mai simplu, efectul nu este obositor ambele piese reușind să iasă în evidență.

Bijuteriile sunt ingedientele spectaculoase ale unei ținute! Pe lângă rolul funcțional și estetic ale acestora, ele reprezintă un element definitoriu de stil. Nu există reguli fixe în materie de bijuterii, mai ales că moda se schimbă galopant. E bine să alegi cu atenție modelele și creezi diversitate!

După ce ai ales ținuta, înainte de a ieși pe ușă, mai aruncă o privire în oglindă! Dacă îți place ce vezi, înseamnă că bijuteriile alese sunt în echilibru perfect, iar tu ai făcut alegerea potrivită! Învață să porți bijuteriile, nu să te lași purtată de ele! Succes!

By |2019-04-25T15:14:22+03:0024 aprilie 2019|Bijuterii argint, Cercei, Pietre semipretioase|0 Comentarii

About the Author:

Comenteaza