Acasa/Bijuterii argint, brose, Fashion/Iarna e a broșelor de argint!

Iarna e a broșelor de argint!

Chiar dacă mai sunt doar câteva zile până intrăm oficial în prima lună de primăvară, iarna încă își face simțită prezența din plin. Fularul sau eșarfa groasă și paltonul sunt pe ordinea de zi.

Iarna poate fi dificilă când e vorba de bijuterii. Cerceii se pot agăța în fulare și eșarfe, inelele supradimensionate intră cu dificultate în mănuși, iar colierele și brățările, pur și simplu nu se văd sub haină! Însă iarna are o vedetă: broșa! În continuare voi prezenta câteva moduri în care poți accesoriza o ținută de exterior iarna!

Poți înnobila o ținută în sezonul rece purtând o broșă prinsă direct pe jachetă sau palton. Singurul detaliu la care trebuie să fii atentă este să alegi o broșă potrivită ca dimensiune. Este indicat să alegi o broșă mai mare, astfel încât și acul broșei să fie unul mai lung și mai solid. Din punct de vedere estetic, o broșă mică nu ar fi potrivită pe un palton pentru că, pur și simplu s-ar pierde pe suprafața materialului și nu s-ar vedea. O broșă medie sau mare purtată pe un palton sau pe o jachetă groasă poate pune în evidență întreaga ținută mult mai bine, în plus este și mai rezistentă și nu există riscul deteriorării prin purtare. Când spun deterioare, mă refer la strâmbarea sau chiar ruperea acului și chieței de siguranță cu care este fixat acul, acest lucru se poate întâmpla pentru că materialul jachetelor de iarnă și al paltoanelor este mult mai dens.

Dacă porți eșarfă sau fular, broșa purtată direct pe haină s-ar putea să ajungă acoperită și să nu se mai vadă. În acest caz poți să fixezi eșarfa cu broșa. Nu uita sș desprinzi broșa inainte sș scoți eșarfa. Și în acest caz broșa trebuie să fie un pic mai mare pentru a putea prinde cu ușurință fularul sau eșarfa fără să pună în pericol integritatea acului de fixare. Bineînțeles că broșa trebuie potrivită cu modelul sau textura eșarfei.

Dacă îți place să porți o bască sau pălărie, broșa poate fi prisă de aceasta. La fel ca și în cazurile deja prezentate, este bine să evaluezi acul broșei înainte să atașezi broșa pălăriei. Pentru a evita accidentele, mici înțepături neplăcute, este preferabil ca broșa să fie fixată pe bască sau pălărie înainte să fie pusă pe cap.

Dacă nu ai o broșă suficient de mare și mergi la un eveniment de seară, poți purta pe haină mai multe broșe mici, dar care să se asorteze între ele sau să formeze un set. Poate părea dificil la început, dar cu timpul, accesorizarea ținutei cu broșe va deveni un  lucru ușor și plăcut.

Chiar dacă nu face parte din subiectul articolului de față, trebuie să menționez că, în afară de broșă și cerceii pot completa o ținută de iarnă în anumite situații, dar voi aborda problema cerceilor iarna într-un articol viitor.

Ca să recapitulăm, este important să fii un pic atentă la partea de prindere a broșei și la materialul pe care vrei să o fixezi. În rest, fii creativă și folosește-ți imaginația! Poți să folosești absolut orice tip de broșă, poți opta pentru una tradițională din metal, dar poți foarte bine să porți una dintr-un material alternativ cum este lemnul, ceramica sau suportul textil. Dacă alegi metalul, argintul este o opțiune minunată.

Nu uita sa consulți colecția de broșe Daisy Fay Jewels!

By |2018-07-07T14:02:31+03:002 martie 2018|Bijuterii argint, brose, Fashion|0 Comentarii

About the Author:

Comenteaza